X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1430
Preşedintele stiri: 4021

Analist: Ca și orice alt partid, PAS va plăti un preț politic

20 iul. 2022,, 12:48   Politică
4018 0

Este imposibil pentru un partid aflat la guvernare să treacă printr-o astfel de perioadă dificilă, marcată de crize în lanț, fără a plăti un preț politic, susține directorul executiv al Institutului pentru Inițiative Strategice, Vadim Pistrinciuc.

Analistul afirmă că reproșurile față de actuala guvernare sînt îndreptățite, însă cert este și faptul că puține lucruri depind de țara noastră la această etapă.

"Sînt foarte multe lacune și la nivel de comunicare și la nivel de intervenție avem ce să le spunem. Ei vor plăti un preț politic, nimeni nu poate să treacă peste o perioadă dificilă, puține din crizele care se abat astăzi asupra R.Moldova depind de R.Moldova, este imposibil să nu plătești un preț politic. Ceea ce contează foarte mult pentru cei din societatea civilă este să nu admitem în totalitate falimentarea țării, ca cineva să distrugă țara, pentru că sînt și astfel de tendințe în prezent.

Să nu admitem scheme la nivel central de stat, agende duble. Eu am fost acolo, știu cum cînd la ședințele coaliției nouă ni se spunea una, dar în realitate se întîmpla cu totul altceva - scheme în proporții de miliarde. Așa agendă dublă eu nu văd. Sigur corupție la nivel mediu încă există. Despre reforma justiției - nu am încredere pentru că nu văd rezultate, dar acestea sînt punctele critice pentru ei", a relatat Pistrinciuc la emisiunea "Puterea a patra".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?