X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Grosu insistă, chiar și după declarațiile fiicei fostei deputate PAS, ca aceasta să își depună mandatul

11 apr. 08:00   Politică
2460 0

Deputata Victoria Cazacu, care a fost exclusă din PAS, se află la tratament, fiindcă i s-a înrăutățit starea de sănătate după cele mai recente evenimente și presiuni.

Ea nu-și va depune mandatul și va rămîne în Parlament neafiliată. Asta a reiterat fiica sa, Diana Cazacu, care are deocamdată statut de bănuit în dosarul „mitei la aeroport”, la emisiunea „Puterea A Patra”. Cu o zi înainte, speakerul Igor Grosu a insistat că depunerea mandatului este necesară, notează Noi.md cu referire la realitatea.

„Pot să-i dau o scuză, dacă dumnealui (n.r. Igor Grosu) a fost dus în eroare, pentru că trebuie să fie informat de instituții. Eu puteam să înțeleg că dumnealui să-i ceară să plece. La moment, cînd am statut doar de bănuit, este prematur să vii cu aceste declarații. Nu e colegial, a sunat prea tare și mulți colegi din PAS au rămas șocați, la fel cum a rămas mama mea”, a declarat Diana Cazacu.

Marți, adică cu o zi înainte, ea a ieșit cu o conferință de presă. Mai tîrziu, președintele Parlamentului, deputatul PAS Igor Grosu, a declarat.

„Chiar dacă această persoană se prezumă a fi nevinovată pînă la pronunțarea unei decizii de judecată, asemenea cazuri umbresc și subminează lupta noastră împotriva corupției. Ne menținem poziția anunțată și depunerea mandatului de către deputata Victoria Cazacu este necesară în asemenea circumstanțe”, se arată în reacția oferită de Igor Grosu.


Inspectoarea vamală Diana Cazacu, fiica deputatei PAS Victoria Cazacu, care a fost exclusă din formațiunea politică între timp, a spus că „în Moldova avem prea multă justiție televizată”.

10
3
1
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?