Feedback

Vizitatorii site-ului «Noi.md» au posibilitatea să comenteze orice ştire sau articol publicat. Atragem atenţia că această opţiune este disponibilă numai pentru utilizatorii înregistraţi. Comentariile şi replicile dumneavoastră vor fi publicate doar după ce vor fi supuse moderării.

Este interzisă utilizarea în comentarii a lexicului nenormativ, insultarea persoanelor care figurează în ştiri şi a oricăror altor persoane, replicile cu caracter rasist şi şovin, îndemnurile la schimbarea prin violenţă a orînduirii constituţionale a Republicii Moldova, profanarea verbală a simbolurilor de stat ale Republicii Moldova, link-uri sau referiri la acţiuni promoţionale sau/şi produse comerciale. Comentariile care nu întrunesc aceste criterii nu vor fi postate, fără a oferi vreo explicaţie.

În dependenţă de numărul comentariilor, la sfîrşitul săptămînii se publică rating-ul celor mai citite şi discutate ştiri. În acelaşi timp, sînt binevenite comentariile şi sugestiile constructive. Dacă aveţi idei despre subiecte de ştiri sau aţi fost martorul unui eveniment interesant, vă rugam sa ne contactaţi la adresa: editor@noi.md

Întrebarea zilei Toate

load