Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Mijlocaș maghiar la FC Liverpool

4 iul. 2023,, 08:15   Sport
2267 0

FC Liverpool a realizat al doilea transfer din această vară. După campionul mondial cu Argentina, Alexis MacAllister, în tabăra „cormoranilor” a ajuns și Dominik Szoboszlai. Mijlocașul maghiar de 22 de ani a fost prezentat oficial la FC Liverpool, club la care va evolua cu numărul 8 pe tricou.

Presa engleză a dezvăluit că transferul a costat 70 de milioane de euro. Astfel, Szoboszlai a devenit al treilea cel mai scump fotbalist achiziționat vreodată de FC Liverpool, notează Noi.md cu referire la moldova1.

„M-am bucurat de ultimele zile și abia aștept să-mi cunosc mai bine toți coechipierii. Este un club istoric, de mare tradiție, cu jucători foarte buni, un antrenor foarte bun, totul este foarte bine. Pentru mine e perfect să fac pasul la un asemenea club. FC Liverpool e un brand enorm. Suporterii, stadionul, totul este perfect.” a declarat Dominik Szoboszlai.

Szoboszlai a ajuns la FC Liverpool după doi ani și jumătate petrecuți în Bundesliga, la RB Leipzig. Mijlocașul ofensiv și-a început cariera în Austria, la FC Liefering, iar în 2018 s-a transferat la FC Salzburg din Bundesliga austriacă, pentru ca peste trei ani să ajungă în Bundesliga germană.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?