X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Liverpool revine în fruntea Premier League

11 feb. 16:40   Sport
2811 0

Liverpool a revenit în fruntea clasamentului, după ce a învins sîmbătă pe Burnley, cu 3-1, pe teren propriu. Echipa lui Jurgen Klopp a căutat să reacționeze după înfrîngerea de la sfîrșitul săptămînii trecute în fața lui Arsenal.

La pauză, scorul a fost 1-1. Cormoranii au preluat conducerea în minutul 31, prin lovitura de cap a lui Diogo Jota, la un corner pe care portarul lui Burnley, James Trafford, nu a reușit să îl rețină.

Burnley, care s-a aflat în zona de retrogradare în cea mai mare parte a sezonului, a egalat înainte de pauză prin lovitura de cap superbă a lui Dara O'Shea, înainte ca Luis Diaz să restabilească avantajul în minutul 52, notează Noi.md cu referire la jurnalul.ro.

Burnley a avut mai multe ocazii de a egala înainte ca o nouă lovitură de cap, de data aceasta a lui Darwin Nunez, după centrarea lui Harvey Elliott, să pecetluiască victoria.

Atît antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, cît și cel al lui Burnley, Vincent Kompany, au primit cartonașe galbene din partea arbitrului Tim Robinson pentru că au protestat după decizii în defavoarea echipelor lor.


Liverpool a fost urmărită din tribune de o nouă asistență-record a clubului de 59.896 de spectatori.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?