Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Liverpool se luptă cu Tottenham pentru semnătura unui star de la FC Barcelona

6 feb. 16:45   Sport
1738 0

Mohamed Salah (31 de ani) se află la Liverpool de șase ani și jumătate, iar la finalul acestui sezon ar putea pleca din Premier League.

Starul de pe Anfield a semnat cu Liverpool în iulie 2017. Cotat la 65 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, Mohamed Salah mai are contract cu echipa "cormoranilor" pînă la finele sezonului 2024/2025.

Dorit deja de Al Ittihad în Arabia Saudită, care aduce staruri pe bandă rulantă în Saudi Pro League, Mo Salah se află pe lista de interes a celor de la Al Hilal, astfel că starul egiptean are șanse mari să plece la finalul sezonului, notează Noi.md cu referire la sport.ro.

Gruparea din Premier League și-ar fi îndreptat atenția către jucătorul brazilian al catalanilor, cel care ar fi dorit și de Ange Postecoglou, la Tottenham.

Atacantul nu a reușit să se impună la FC Barcelona, iar în acest sezon și-a pierdut postul de titular, fiind accidentat pentru mai multe săptămîni. Fotbalistul de 27 de ani, care mai are contract pînă în vara lui 2027, a prins doar 20 de meciuri, marcînd de patru ori.

1
2
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?