X 
Eurovision stiri: 517
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Vasile Bolea și Alexandr Suhodoliskii vor fi excluși din rîndurile PSRM

18 mai. 2023,, 13:05   Politică
3893 0

Vasile Bolea și Alexandr Suhodoliskii vor fi excluși vor fi excluși din fracțiunea Blocul Comuniștilor și Socialiștilor din Parlamentul Republicii Moldova și din rîndurile Partidului Socialiștilor.

Cu o astfel de solicitare organul suprem al Partidului Socialiștilor - Comitetul Executiv al PSRM - s-a adresat fracțiunii parlamentare BCS și Consiliului Republican al PSRM.

După cum se menționează în comunicatul Comitetului Executiv al PSRM, deputații în Parlament Bolea Vasile și Suhodoliskii Alexandr în mod conștient și deliberat au manifestat pe parcursul ultimelor luni un comportament sfidător, care contravine poziției și intereselor partidului. În consecință, în privința acestora au fost inițiate mecanisme interne de sancționare și a fost oferit termen pentru revenirea colegilor în albia de activitate a partidului.

Astfel, reieșind din neglijarea continuă a intereselor partinice cu desfășurarea activităților incompatibile cu viziunile și pozițiile partidului, Comitetul Executiv al PSRM solicită Fracțiunii BECS din Parlamentul Republicii Moldova excluderea din componența acesteia a deputaților Bolea Vasile și Suhodoliskii Alexandr și excluderea lor din toate funcțiile în care aceștia au fost delegați de fracțiune.

La fel, Comitetul Executiv cere Consiliului Republican al PSRM excluderea din rîndurile PSRM a lui Bolea Vasile și Suhodoliskii Alexandr.


”Totodată solicităm domnilor Bolea Vasile și Suhodoliskii Alexandr să renunțe la mandatele de deputat obținute în urma candidării pe listele BECS”, se spune în mesajul Comitetului Executiv al PSRM.

19
4
2
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?