Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Răspunsul PAS la invitația comuniștilor și socialiștilor

7 iul. 2021,, 10:58   Politică
2650 11

Reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate ar putea da curs invitației membrilor Blocului Comuniștilor-Socialiștilor.

Purtătoarea de cuvînt a PAS a declarat că sînt mai mulți voluntari ai formațiunii care vor să participe la dezbateri, transmite Noi.md cu referire la newsmaker.md.

„Sînt mai mulți voluntari la PAS – inclusiv oameni pe care Dodon i-a dat în judecată pentru că l-au făcut hoț – care vor să meargă la dezbateri cu Dodon si socialiștii. Vom reveni cu detalii mai taîrziu”, a răspuns Aurica Rusnac-Jardan, purtătoarea de cuvînt a PAS.

Amintim că Blocul PCRM-PSRM a invitat reprezentanții PAS la dezbateri publice. Acestea ar urma să se desfășoare în seara de 7 iulie, la Palatul Republicii, începînd cu ora 19:00. Potrivit lui Bătrîncea, subiectele abordate vor ține de domeniile: economie, dezvoltare regională, politici sociale, educație, justiție și combaterea corupției, reglementarea transnistreană, politică externă.

În această dimineață, Vlad Bătrîncea a anunțat că i-a transmis președintelui interimar al PAS Igor Grosu regulamentul dezbaterilor respective.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?