Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Plahotniuc s-a întîlnit cu preşedintele Adunării Parlamentare a OSCE

23 ian. 2019,, 11:21   Politică
2211 1

Evoluţiile din Republica Moldova în ultimii 10 ani au fos prezentate de liderul PD, Vlad Plahotniuc, în cadrul unei întrevederi cu preşedintele Adunării Parlamentare a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa, George Tsereteli, notează Noi.md.

Politicianul a mai vorbit despre rezultatele guvernării conduse de PDM, precum şi despre viziunea de viitor a partidului. Vlad Plahotniuc a punctat de asemenea progresele în dosarul transnistrean, subliniind că dialogul continuă şi se caută în continuare soluţii pentru creşterea încrederii între cele două maluri ale Nistrului.

În privinţa alegerilor parlamentare, Plahotniuc a spus că partidul pe care-l conduce este cel mai interesat în desfăşurarea unui scrutin corect, fiindcă PDM creşte în sondaje şi îşi doreşte ca această dinamică pozitivă să fie confirmată la vot.

Preşedintele AP a OSCE, George Tsereteli, a apreciat evoluţiile pe subiectul transnistrean şi a exprimat dorinţa ca atît campania electorală din Moldova, cît şi alegerile în sine să se petreacă într-un mod corect, fără încălcări ale legii. George Tsereteli a subliniat faptul că Moldova are nevoie în continuare de stabilitate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?