X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

PAS, după consultările cu șeful statului: Alegerile ar putea să fie organizate la vară

16 mar. 2021,, 15:37   Politică
2458 0

Prioritatea zero în acest moment este acordarea sprijinului necesar Guvernului pentru gestionarea crizei pandemice, a declarat președintele fracțiunii PAS, Igor Grosu, în urma discuțiilor purtate la Președinție cu șeful statului Maia Sandu.

În opinia PAS, cel mai optim ar fi ca alegerile anticipate să aibă loc la vară, atunci cînd numărul infectărilor cu Covid-19 este în scădere.

"Prioritatea zero este gestionarea crizei pandemice și ulterior în dependență de felul cum gestionăm, să stabilim și să ne pregătim de alegerile anticipate. Legat de timpul mai potrivit pentru aceste alegeri anticipate, noi pornim de la recomandările și analizele făcute de specialiști. Noi trebuie să facem campania electorală și alegerile parlamentare anticipate vara, atunci cînd și numărul de infecții scade", a spus Grosu.

În ceea ce privește foaia de parcurs înaintată de Platforma DA, Igor Grosu a menționat următoarele:

"Unicul lucru care-l acceptăm și sîntem gata să-l votăm este anularea acelor legi toxice care le-au votat PSRM și Partidul Șor. Sîntem dispuși să vdem și care sînt angajamentele care trebuie îndeplinite în raport cu UE. Codul vamal este o restanță, de care depinde asistența financiară externă. Aceste lucruri suntem de acord să le discutăm", a relatat Grosu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?