Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

PAS, despre motivul real al ședinței de ieri seară de la Președinție

14 noi. 2022,, 10:58   Politică
5669 0

Responsabilii Partidului Acțiune și Solidaritate au venit cu un comunicat oficial despre ședința de ieri seară de la Președinție. Aceștia spun că ședința a fost organizată în contextul șantajului energetic împotriva Republicii Moldova pus la cale de Rusia și a încercărilor grupării hoției și războiului de a crea haos în țară.

Totuși, cei de la PAS spun că la ședința s-a discutat și despre modul în care poate fi îmbunătățită performanța unor ministere. Despre deciziile luate însă, aceștia menționat că le vor anunța în cel mai scurt timp.

„În contextul informațiilor apărute ieri în presă, fracțiunea parlamentară PAS anunță că ieri a avut loc o ședință a deputaților din majoritatea parlamentară cu președintele Republicii Moldova și cu prim-ministrul. În contextul șantajului energetic împotriva Republicii Moldova pus la cale de Rusia și a încercărilor grupării hoției și războiului de a crea haos în țară, au fost discutate soluțiile care vor fi adoptate în cel mai scurt timp pentru a asigura liniștea și pacea în țară. S-a discutat și despre modul în care poate fi îmbunătățită performanța unor ministere. Deciziile luate vor fi anunțate în cel mai scurt timp”, se arată în comunicatul emis de PAS.

Ieri seară, deputatul PAS, Radu Marian, care ar fi fost împuternicit să vorbească cu presa despre ședința care s-a desfășurat în instituția prezidențială, a declarat că situația politică din țară și modul în care poate fi îmbunătățit lucrul la anumite ministere au fost unele dintre subiectele discuției.

O ședința nocturnă a avut loc ieri la Președinție, unde au fost prezenți mai mulți membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate. La scrut timp după începerea ședinței, unele surse au afirmat că, de fapt, la această ședința s-ar discuta despre eventuala demitere a Guvernului sau posibile remanieri guvernamentale. Această informație însă nu a fost confirmată oficial nici de reprezentanții PAS, nici de cei ai Guvernului.

1
0
0
4
16

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?