X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Jacot: O percep pe doamna Guțul ca pe o reprezentantă a unui grup criminal

27 iul. 2023,, 09:55   Politică
2434 2

După scoaterea în afara legii a partidului Șor, toți membrii care au ocupat funcții în parlament sau autorități locale sînt exponenți ai acestui grup infracțional. Deputatul PAS, Vitalie Jacot a făcut această declarație în cadrul emisiunii Alternativa de la TV8.

„O percep pe doamna Guțul ca pe o reprezentantă a unui grup criminal. Pentru mine, ea nu este altceva”, a spus Vitalie Jacot, transmite tv8.

Ceremonia de inaugurare a noului bașcan al Găgăuziei din partidul interzis „Șor”, Evghenia Guțul a avut loc pe 19 iulie la Comrat. Evenimentul a avut loc fără participarea premierului moldovean Dorin Recean și a președintelui Maia Sandu. De la ceremonie a lipsit și fosta bașcană Irina Vlah.

„Noi, eu și colegii mei din partidul de guvernămînt, vom construi relații cu oameni și organizații care sînt interesate de o cooperare reciproc avantajoasă cu autoritățile. Poate fi atît primari, cît și reprezentanți ai adunării naționale. Vom discuta cu toată lumea, dar trebuie să fie oameni care au venit legal în funcțiile pe care le ocupă”, a spus deputatul de la PAS.

Pe 19 iunie, partidul politicianului Ilan Șor a fost scos în afara legii. Decizia a fost luată de Curtea Constituțională.

2
1
0
0
42

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?