X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Chirtoacă a trecut în ilegalitate şi nu răspunde la apeluri

13 oct. 2016,, 15:30   Capitala
5620 6
Киртоакэ ушёл в подполье и не отвечает на звонки
Foto: adevarul.ro

Dorin Chirtoacă „s-a împotmolit” atît de mult în drama personală, încît nici nu răspunde la apelurile şi mesajele angajaţilor Primăriei.


Acest lucru l-a comunicat preşedintele fracţiunii socialiştilor în Consiliul municipal Chişinău (CMC), Ion Ceban, care l-a sfătuit pe primarul oraşului să nu confunde viaţa personală cu obligaţiile de serviciu, relatează NOI.md.

Alesul local a comunicat pe reţelele sociale că Chirtoacă nu răspunde la apelurile telefonice, SMS-uri și e-mailurile nu numai ale oponenţilor săi, dar şi ale colegilor. „Dorin a depăşit toate recordurile privind absenţa de la serviciu. Colegii lui liberali nu rămîn nici ei în urmă, neprezentîndu-se cîte şapte luni consecutive la şedinţe (ale Consiliului municipal)”, a scris Ceban.

Mai tîrziu, în cadrul briefingului din sala de şedinţe a Primăriei Chişinău, unde urma să aibă loc şedinţa extraordinară a Consiliului municipal, Ceban şi-a exprimat indignarea în legătură cu comportamentul primarului, din cauza acţiunilor căruia sînt afectate mai multe domenii vitale ale oraşului. „Dacă el (Chirtoacă – n.red.) nu-şi poate exercita funcţiile cum se cuvine, el trebuie substituit de o persoană mai competentă şi responsabilă. Despre ce poate fi vorba dacă nimeni nu ţine minte cînd a avut loc şedinţa internă a Primăriei cu participarea viceprimarilor?”, s-a întrebat Ion Ceban.

În opinia consilierilor municipali şi angajaţilor Primăriei, Chirtoacă este îngrijorat în legătură cu decizia de a rupe căsătoria cu Anişoara Loghin. Informaţia despre divorţ primarul general a publicat-o pe reţelele de socializare la 8 octombrie. Peste o zi Chirtoacă a înlăturat această informaţie, după care nu a mai dat niciun semn de viaţă.

Precizăm că astăzi, 13 octombrie, colegii lui Chirtoacă – membrii fracţiunii liberalilor – au ignorant îndemnul de a se prezenta la şedinţa extraordinară a CMC, care a fost contramandată din cauza lipsei de cvorum. Din cele 51 de mandate în organul legislativ local, 17 aparţin liberalilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?