Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Locuitorii orașului Donețk au înregistrat ”fuga” misiunii OSCE din oraș (VIDEO)

3 feb. 2017,, 21:00   Externe
6986 5

Locuitorii orașului Donețk au publicat o înregistrare video din care se vede cum trei mașini ale misiunii OSCE pleacă din oraș.

Unul dintre automobile merge cu remorca încărcată cu diferite lucruri. Filmulețul a fost postat pe Youtube pe 2 februarie. În aceeași zi, seară tîrziu, orașul Donețk a fost bombardat de forțele ucrainene din sistemele „Uragan” și lansatoare de rachete multiple (LRM) „Grad”.

„Aceasta este curajoasa misiune OSCE de la Donețk. O mașină, a doua, iată și a treia – cu o remorcă, cu toate lucrurile. Ca să fugă cît mai repede acasă (autorul a folosit un cuvînt obscen, cu semnificația „a evada” – nota Lenta.ru), fiindcă ucrainenii trag. Iar ei [OSCE] spun că nu se trage! Atunci de ce plecăm?”, a ironizat un bărbat necunoscut în spatele cadrului.

În seara zilei de 2 februarie armata ucraineană a deschis focul din artileria de calibru 152 de milimetri și sistemul „Uragan” pe întregul teritoriu al regiunii Donețk. În plus, cartierele rezidențiale ale orașului au fost bombardate de LRM „Grad”. Potrivit agenției de știri Donețk, în urma bombardamentelor Forțelor armate ale Ucrainei, în sectorul Kalinin al orașului Donețk două persoane au decedat și 13 au fost rănite.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?