Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4006

Lionel Messi: "Nu știu cît timp voi mai juca pentru Argentina"

12 iul. 2023,, 20:30   Sport
2345 0

Starul argentinian Lionel Messi, noul recrut al echipei Inter Miami, nu ştie deocamdată cînd va pune capăt evoluţiilor sale în selecţionata Argentinei, cu care a cucerit Cupa Mondială 2022 din Qatar, însă recunoaşte că acest moment va veni "fi în scurt timp", din cauza vîrstei sale, informează EFE.

"După logică, după vîrstă, va fi în scurt timp, dar nu ştiu exact cînd va fi acel moment. Mă gîndesc pur şi simplu de la o zi la alta, bucurîndu-mă de tot ceea ce trăim în prezent", a declarat Messi pentru postul argentinian TV Publica, transmite Noi.md cu referire la agerpres.ro.

"Cred că se va întîmpla atunci cînd trebuie să se întîmple. După ce am realizat totul în ultimul timp, nu mai rămîne decît să te bucuri şi, aşa cum am spus întotdeauna, Dumnezeu va spune cînd va fi acel moment" a adăugat el.

Messi a recunoscut, totodată, că s-ar fi retras imediat după Cupa Mondială din Qatar dacă nu reuşea să cucerească trofeul cu naţionala Albiceleste.

Decarul argentinian va fi prezentat oficial duminică de Inter Miami, pe stadionul Lockhart din Florida. Messi va lucra din nou sub comanda compatriotului său Gerardo "Tata" Martino, care i-a fost antrenor la FC Barcelona (2013-2014) şi la naţionala Argentinei (2014-2016).


Fostul căpitan al lui FC Barcelona va încasa între 50 şi 60 de milioane de dolari pe an la Inter Miami, urmînd să primească inclusiv acţiuni la acest club. Salariul său va fi acoperit parţial de producătorul de echipament sportiv Adidas şi de compania tehnologică Apple.

"Suntem mulţumiţi de decizia luată şi dornici să facem faţă noii provocări. Mentalitatea mea nu se va schimba şi voi încerca, oriunde trebuie să fiu, să dau tot ce am mai bun pentru mine şi pentru club, să continui să performez la cel mai înalt nivel", a precizat argentinianul, comentînd decizia de a a părăsi Europa şi a se muta la Miami împreună cu familia sa.

Lionel Messi va debuta la Inter Miami pe 21 iulie, la meciul împotriva echipei mexicane Cruz Azul, din cadrul Leagues Cup.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?