Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Circa 270 de atleți au participat la cea de-a 39-a ediție a Cupei Călărași la lupte libere

30 mai. 2022,, 20:30   Sport
3082 0

Circa 270 de atleți din mai multe state au participat la cea-de-a 39-a ediție a Cupei Călărași la lupte libere, informează Noi.md cu referire la ziarulnational.md.

În 2022 turneul, care este un proiect de suflet al antrenorului Constantin Cobîlean, directorul Școlii Sportive Specializate de Rezerve Olimpice din Călărași, a fost organizat pe stadionul de vară cu teren de minifotbal și s-a desfășurat în 32 de categorii timp de câteva zile, oferind publicului spectator un șir de lupte de mare clasă și clipe feerice de sărbătoare sportivă.

Turneul din Călărași s-a constituit într-un minunat prilej pentru sportivi de a-și testa forțele și a face schimb prețios de experiență. Mare a fost dorința
atleților de a-și etala măiestria.

„Am fondat acest turneu în anul 1982. Inițial acesta purta denumirea de Cupa Primăverii, fiind redenumit ulterior în Cupa Călărași. Iar în 1987 am găzduit la acest concurs reprezentanți din 12 republici ale URSS.

Este de menționat că aproape de un deceniu turneul se desfășoară în aer liber, pe un stadion construit cu suportul Federației Moldovenești de Fotbal.
Este o mare favoare pentru mine să pot oferi anual tuturor doritorilor această sărbătoare veritabilă a sportului și a modului de viață sănătos”, se confesează Constantin Cobîlean, Antrenor Emerit al Republicii Moldova.


Возможно, это изображение 9 человек, ребенок, люди стоят и на открытом воздухе

Возможно, это изображение 2 человека и люди стоят

Возможно, это изображение 2 человека и люди стоят

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?