X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4009

Cel mai scump cadou pe care l-a primit Igor Grosu în ultimele trei luni

27 iul. 2022,, 10:49   Politică
3285 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a primit în ultimele trei luni a anului curent 13 cadouri protocolare, în timpul vizitelor pe care le-a avut, cel mai scump ajungând la 3 160 de lei.

Conform extrasului din Registrul de evidență a cadourilor admisibile, pentru trimestrul doi a anului curent, cel mai scump cadou primit de Grosu în cadrul întrevederilor a fost de 3 160 de lei, oferit de ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Slovaciei în Republica Moldova.

Este vorba de o sticlă din cristal pentru băuturi tari „Bohemia Crystal”, ambalată în cutie cartonată de culoare albastră. Cadoul a fost primit de Grosu la 10 iunie curent, în incinta Parlamentului.

Un alt cadou care depășește valoarea de o mie de lei, mai exact fiind estimat la 1 600 de lei a fost primit de președintele Parlamentului la 7 mai, fiind oferit de vicepreședintele Bundestagului Republicii Federale Germania. Este vorba de un vas de formă pătrată din porțelan alb, cu capac cu imprimeul Reichstagului german.

Igor Grosu a primit și cadouri simbolice cu o valoare derizorie – 120, 150 și 200 de lei, cum ar fi: troiță gravată, confecționată din lemn, panglică tricolor sau Timbru cu imaginea Castelului Peleș – Sinaia, România, transpus pe sticlă organică, cu dedicație Președintelui Parlamentului, amplasat în cutie albastră.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?