Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4014

Poliția: Reprezentanții partidului „Șor” vor să intre în altercații cu organele de forță

23 oct. 2022,, 12:00   Politică
4216 1

Poliția R. Moldova anunță că reprezentanții Partidului Politic „ȘOR”, care organizează duminică, 23 octombrie, un protest în centrul capitalei, deja își manifestă intențiile de a încălca cerințele stabilite anterior evenimentului.

Potrivit oamenilor legii, protestatarii anunță că vor bloca traseul din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), chiar dacă Primăria municipiului Chișinău le-a oferit o altă locație, scuarul Parlamentului, în PMAN fiind preconizat un tîrg cu produse agricole, scrie Noi.md cu referire la zdg.md.

În acest sens, polițiștii solicită responsabilitate și respectarea drepturilor tuturor cetățenilor.

Totodată, Poliția anunță că deține informații că, reprezentanții partidului politic care organizează întrunirea de astăzi caută tineri de la 18 ani în sus și care să cîntărească minim 80 de kg, pentru a intra în altercații cu organele de forță și care vor primi ulterior bani pentru asta.

Pentru ziua de duminică, 23 octombrie, membrii și simpatizanții Partidului Politic „ȘOR” au anunțat un nou protest în centrul capitalei, care ar urma să înceapă la ora 15:00. Potrivit dispoziției Primăriei municipiului Chișinău aceștia ar urma să protesteze în scuarul Parlamentului, cu deplasare în marș spre locație, iar în PMAN va avea loc un târg cu produse agricole.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?