X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Președintele în exercițiu al OSCE, Jan Borg, vine în Moldova

11 apr. 11:15   Politică
1519 0

Președintele în exercițiu al OSCE, ministrul afacerilor externe, europene și comerțului al Maltei, Ian Borg, va efectua o vizită în Moldova la 12 aprilie.

Despre acest lucru a anunțat Ministerul de Externe al Moldovei, menționînd că șeful diplomației moldovenești, Mihail Popșoi, îl va găzdui la Chișinău la 12 aprilie și va susține o conferință de presă comună.

La sfîrșitul vizitei, în seara aceleiași zile, oficialul maltez va susține declarații de presă la Aeroportul International Chișinău.

După cum s-a anunțat anterior, președintele în exercițiu al OSCE, ministrul de externe al Maltei, Ian Borg, va efectua o vizită la Chișinău și Tiraspol pentru a discuta despre reglementarea transnistreană.

S-a vorbit despre faptul că președinția maltei la OSCE urmărește îndeaproape evoluțiile de pe ambele maluri ale Nistrului și apreciază angajamentul ambelor părți pentru o soluționare pașnică a tuturor problemelor.


OSCE va continua să lucreze pentru "o soluționare cuprinzătoare a conflictului în baza suveranității și integrității teritoriale a Republicii Moldova în cadrul granițelor sale recunoscute la nivel internațional, cu statutul special pentru Transnistria în cadrul Republicii Moldova", a precizat Ministerul de Externe al Maltei.

2
0
1
2
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?