Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Interpol Moldova confirmă că Șor a părăsit Israelul

9 noi. 2023,, 16:45   Politică
2764 0

Interpol Moldova cunoaște că fugarul Ilan Șor a părăsit Israelul, dar nu a primit confirmare oficială. Declarațiile au fost făcute aseară, de șeful Biroului Interpol Moldova, Viorel Țentiu, la Jurnal TV.

„Din informațiile operative cunoaștem că el a părăsit Israelul. Deci oficial nu ne-a fost confirmat încă acest subiect. Însă tot în seara asta am primit un mesaj din partea autorităților din Turcia prin care ni se comunică faptul că ultima dată cînd Șor a vizitat Turcia a fost în 2015. Deci nu figurează nicio informație oficială că ar fi vizitat Turcia anul acesta”, a precizat șeful Interpol Moldova, transmite jurnal.

Viorel Țentiu a mai declarat că în adresa tuturor statelor membre ale Interpol au fost făcute solicitări „pentru a reține și aresta acest cetățean la intrarea sau ieșirea din țară”.

„La moment nu avem informații nici de la Federația Rusă, nici de la alte state că Șor le-ar fi traversat frontiera. sîntem în proces de acumulare a informațiilor pentru a înțelege unde a plecat”, a adăugat șeful Biroului Interpol.

Amintim că ieri Jurnal.md a fost informat de surse demne de încredere că fugarul Ilan Șor a aterizat de dimineață la Istanbul, iar peste cîteva ore a zburat de acolo spre Moscova.


4
7
2
2
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?