X 
Transnistria stiri: 1384
Eurovision stiri: 510

Grosu explică de ce este unicul candidat la conducerea PAS

4 apr. 2022,, 22:45   Politică
1158 0

Președintele interimar PAS, Igor Grosu, a precizat că, la moment, este unicul candidat la șefia partidului „Acțiune și Solidaritate” și că nu este exclusă și înaintarea altor candidați. Totodată, a evidențiat că echipa propusă de el este „foarte consolidată”. Declarațiile au fost făcute în cadrul ediției a emisiunii „Cutia Neagră”, informează Noi.md cu referire la tv8.md.

Întrebat dacă este singurul candidat la șefia PAS, Grosu a răspuns: „La moment da. Eu sînt, pentru că mi-am înaintat moțiunea, am discutat cu colegii. Va fi un sistem mixt. Pe de o parte, o să fie moțiunea, care o să fie sau nu susținută și o să fie un număr de candidați din partea organizațiilor teritoriale. Acum au loc convențiile teritoriale în raioane. Aceștia vor fi candidați la funcția de membri ai Biroului Permanent”.

Totodată, acesta a lăudat echipa pe care a propus-o.

„Nu zic că sînt foarte confortabil, dar este altă treabă cînd este concurență. Avem situația pe care o avem. Colegii au răspuns la apel. Oferta pe care am făcut-o eu este mult mai mare. Am ținut să includ și colegi noi, care s-au manifestat pe diferite domenii. Țin cont și de dezvoltarea noastră regională. Deci, sîntem o echipă foarte consolidată”, a menționat Igor Grosu.

Cît despre ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, despre care se zvonea că ar putea fi candidat la președinția PAS, Grosu a declarat că „Andrei este parte a echipei și dînsul este o persoană de valoare în domeniul pe care-l gestionează, un domeniu foarte complicat. El face un lucru extraordinar”.


La moment, se discută o posibilă analiză a candidatului din partea PAS la funcția de primar al capitalei, în cadrul Congresului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?