X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Deputații PSRM, despre refuzul de a participa la ședința Parlamentului

7 dec. 2020,, 10:45   Politică
4882 7

Fracțiunea parlamentară a PSRM nu a participat la ședința de astăzi a Parlamentului, unde urma să fie dezbătută moțiunea simple împotriva ministrului de Interne, Pavel Voicu, notează Noi.md.

“În locul acestui show steril, deputații socialiști preferă să aibă discuții directe cu poporul, astfel au astăzi zi de vizite în teritoriu. Deputații PSRM discută cu cetățenii și acumulează propuneri referitoare la bugetul de stat”, se arată într-un comunicat al PSRM.

Potrivit formațiunii, oamenii împărtășesc poziția PSRM că dizolvarea Parlamentului și organizarea alegerilor anticipate trebuie să aibă loc cu respectarea legii, în baza dialogului între fracțiunile parlamentare,

„Cetățenii au salutat proiectele de legi aprobate recent la propunerea PSRM, inclusiv ce ține de scoaterea cenzurii în media, întoarcerea la stat a terenului fostului stadion republican. De o susținere puternică se bucură inițiativele socialiștilor privind anularea "legii miliardului", care va scoate povara achitării miliardului furat de pe spatele cetățenilor, la fel ca și proiectul privind lustrația în principalele instituții ale statului”, se mai arată în comunicatul PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?