Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Sandu: Leancă a interpretat greșit apelul meu

27 oct. 2016,, 16:38   Politică
11422 23

Foto: agora.md

Liderul PAS, Maia Sandu, îl contrazice pe Iurie Leancă atunci cînd afirmă că aceasta a respins electoratul PD, notează NOI.md.


Sandu a precizat că mesajul critic pe care l-a transmis ieri a fost destinat conducerii PD, și nicidecum alegătorilor acestui partid.

„Mesajul meu a fost foarte clar în raport cu acest «măr otrăvit» pe care l-a întins domnul Plahotniuc. Îmi pare rău dacă domnul Leancă a interpretat greșit mesajul meu în raport cu membrii și susținătorii PD. Sînt convinsă că acești oameni doresc, la rîndul lor, să trăiască într-o societate democratică. Toată lumea vrea să-i fie respectată demnitatea. De aici trebuie să pornim”, a specificat Sandu.

Liderul PAS și-a exprimat regretul în legătură cu refuzul lui Iurie Leancă de a se retrage din cursa electorală pentru a nu risipi voturile segmentului proeuropean.

„Astăzi chiar avem nevoie de unitate și domnul Leancă putea să ia o decizie și să se retragă din cursă, dar a luat o altă decizie și eu o respect. Dumnealui a avut suficient timp să ia o decizie pornind de la situația reală, de la șansele reale ale candidaților”, a adăugat Sandu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?