X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Leancă nu se retrage din cursă

27 oct. 2016,, 12:11   Politică
6672 17

Foto: jurnal.md

Liderul PPEM, Iurie Leancă, a anunțat astăzi că nu se va retrage din cursa prezidențială, întrucît are „experiența necesară pentru a oferi o a treia cale pentru Moldova”, notează NOI.md.

Politicianul spune că, deși acum cîteva zile era pregătit să se retragă din cursă, în urma evenimentelor de ieri s-a răzgîndit. Potrivit lui, Maia Sandu a acționat irațional, respingînd electoratul Partidului Democrat.

„Încă alaltăieri am decis să mă retrag din cursă pentru a o ajuta pe Maia Sandu să acceadă în turul II. Știam că va fi o luptă foarte strînsă pentru turul II, dar după tot ce am văzut ieri, decizia domnului Lupu de a se retrage și reacția total irațională și emoțională a doamnei Sandu de a respinge electoratul PD, mi-am dat seama că asta sporește șansele lui Dodon să ajungă președinte din primul tur. Doamna Sandu a dat cu piciorul în aproape 15 la sută din electorat și l-a trimis direct în brațele lui Dodon. Nu vreau ca acest lucru să se întîmple”, a argumentat Leancă.

Liderul PPEM s-a arătat convins că anume el se va duela cu socialistul Igor Dodon, în turul II al alegerilor prezidențiale.

„Domnul Dodon beneficiază de un electorat extrem de loial, iată de ce am decis să rămîn în cursă să continui să mă bat pentru viitorul Moldovei”, a menționat Leancă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?