Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Construcţia ilegală de pe Milescu-Spătaru a fost reluată, în ciuda promisiunilor lui Chirtoacă (VIDEO)

26 iul. 2016,, 11:45   Capitala
5285 1
Незаконную стройку на Милеску-Спэтару возобновили, несмотря на обещания Киртоакэ
Foto: actualitati.md

Construcţia ilegală a casei cu cinci etaje în curtea blocului nr.23 de pe strada Nicolae Milescu-Spătaru a fost reluată, în pofida tuturor declaraţiilor de ieri ale primarului general de Chişinău, Dorin Chirtoacă, de “îngheţare” a şantierului.


Acest fapt a fost relatat în fața consilierilor municipali astăzi, 26 iulie, de către locuitoarea casei menționate Svetlana Lupaşcu. Ea a solicitat suportul aleşilor locali pentru a nu admite construcţia, care se desfăşoară fără acordul locatarilor, comunică NOI.md.

Femeia a comunicat că locuitorii blocurilor vecine au adunat peste 200 de semnături pentru petiţia privind suspendarea construcţiei în curtea casei nr.23 de pe strada Milescu-Spătaru. Însă, potrivit ei, acolo, dimineaţă au apărut constructori în uniforme noi, care au continuat lucrările de îngrădire a teritoriului. „Ei încearcă să ne priveze de parcul nostru, în care ne plimbăm cu copiii şi unde vin oameni din alte case. Ajutaţi-ne să ne clarificăm în această situaţie şi să nu permitem să construiască alături de noi nici uzine, nici case, nici alte edificii”, s-a adresat locuitoarea Chişinăului consilierilor municipali.

Construcţia ilegală a casei cu cinci etaje în curtea blocului nr.23 de pe strada Milescu-Spătaru a continuat, deşi recent primarul general Dorin Chirtoacă a dat asigurări că construcţia pe teritoriul problematic va fi stopată. Locuitorii încearcă să împiedice continuarea lucrărilor de construcţie, dar au intervenit angajații agenţiei de pază, care, la comanda companiei de construcţii, ce aparţine liberalilor, aplică forţa fizică faţă de locuitorii orașului care cer suspendarea construcţiei pe sectorul din curtea casei lor.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?