X 
Eurovision stiri: 511
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Angajații serviciilor comunale din capitală nu au cu ce se deplasa la serviciu

28 iun. 2016,, 13:20   Capitala
2076 0
Foto: gorsovetkerch.ru

Angajații Asociației „Spații verzi”, cei mai mulți dintre care trăiesc în suburbiile Chișinăului, se confruntă cu problema transportului.


Această situație s-a creat din cauză că mijloacele de transport cu care angajații vin la serviciu sînt învechite. Despre problemele din activitatea Asociației „Spații verzi” a relatat directorul întreprinderii, Eliferii Haruța, informează NOI.md.

Haruța a vorbit în cadrul ședinței operative de la Primărie din 27 iunie despre motivele pentru care angajații de la „Spații verzi” nu se implică suficient în tăierea copacilor uscați. „Noi nu putem reacționa operativ la toate solicitările, deoarece sîntem limitați în unități de transport. Cele 15 camioane pe care le avem în parcul nostru auto nu corespund cerințelor de securitate. Am fost amendați și ni s-a cerut să aducem mașinile în ordine, dar nu ni s-a explicat cum să facem acest lucru. Primăria afirmă că în buget nu sînt bani pentru procurarea noului transport”, s-a plîns funcționarul.



Anterior, directorul Asociației „Spații verzi” a invocat sumele necesare pentru noul echipament tehnic necesar pentru o activitate eficientă a acestei întreprinderi. Conform datelor preliminare, din bugetul municipal trebuie alocați suplimentar nouă milioane de lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?