Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

12 proprietari de automobile, prejudiciați în urma prăbușirii arborilor în Chișinău (VIDEO)

27 iun. 2016,, 11:05   Capitala
3407 3
Дюжина автовладельцев пострадала от упавших в Кишинёве деревьев
Foto: mail.ru

Arborii care s-au prăbușit în ultimele două săptămîni la Chișinău, în urma intemperiei, au deteriorat 12 automobile.


Acest fapt a fost comunicat în cadrul ședinței operative a Primăriei din 27 iunie de către directorul Asociației „Spații Verzi” Eliferii Haruța, citat de NOI.md.

Angajații Asociației „Spații Verzi” au întreprins măsurile necesare pentru eliberarea automobilelor care au avut de suferit, însă nu sînt capabili să prevină riscul repetării incidentelor similare pe viitor. Potrivit lui Eliferii Haruța, parcul de mijloace de transport cu care angajații Asociației se deplasează la chemările de defrișare a arborilor uscați are un grad de uzură avansat. „Noi nu putem reacționa operativ la toate cererile, deoarece sîntem limitați în mașini. Nu putem pune în pericol viața angajaților noștri”, a spus Haruța.

Funcționarul municipal a spus că ultimul caz de implicare a angajaților Asociației în incidentul legat de automobilele deteriorate de copacii căzuți a avut loc în noaptea spre 26 iunie. Atunci, potrivit lui, în urma prăbușirii a cinci arbori au fost avariate patru automobile.




Anterior, directorul Asociației „Spații Verzi” a comunicat că, din cauza vremii nefaste, la Chișinău s-au prăbușit 72 de arbori . Tot atunci el a spus că, pentru defrișarea tuturor copacilor uscați care prezintă pericol pentru pietoni și șoferi, trebuie alocați din bugetul municipal suplimentar 9 milioane de lei.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?