X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Chirtoacă, nemulţumit de propunerea colegei sale de partid Alina Zotea (VIDEO)

30 mai. 2016,, 13:15   Capitala
4384 7
Киртоакэ недоволен предложением своей коллеги по партии Алины Зоти (ВИДЕО)
Foto: moldovanews.md
Iniţiativa deputatei din partea Partidului Liberal (PL) Alina Zotea privind declararea Zilei Internaţionale a Copilului drept zi liberă nu a fost susţinută de primarul general al municipiului Chişinău şi vicepreşedintele PL Dorin Chirtoacă, relatează NOI.md.

Solicitat să răspundă la întrebarea şefului Direcţiei educaţie, tineret şi sport, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, la şedinţa operativă a Primăriei municipiului Chişinău din 30 mai, Chirtoacă şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu iniţiativa colegei sale din partid.

„Atunci cînd vorbim despre zile libere şi odihnă, trebuie să ne ghidăm de experienţa ţărilor occidentale. De cîte zile de odihnă mai avem nevoie? Astfel noi niciodată nu vom prospera. Bunăstarea se obţine prin eforturi zilnice şi muncă minuţioasă”, a menţionat Chirtoacă.

Reamintim că Parlamentul a aprobat proiectul hotărîrii privind atribuirea Zilei Internaţionale a Copilului a statutului de zi liberă. Autorul documentului, membrul PL Alina Zotea a explicat acest lucru prin necesitatea de a le oferi părinţilor posibilitatea de a le acorda copiilor mai multă atenţie.

Se menţionează că această prevedere va intra în vigoare nu mai devreme de anul 2017, deoarece este necesar să se introducă modificări în Codul muncii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?