Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Expert: Poroșenko, probabil, va fi ucis

12 iun. 2015,, 12:50   Externe
18826 25

Foto: ruvr.ru

Fiecare nou președinte al Ucrainei jefuiește țara și poporul cu o amploare mai mare decît predecesorul său. De aceea, el provoacă o agresivitate în creștere a populației și pleacă în condiții tot mai severe. Acest lucru a fost declarat într-un interviu de analistul politic Rostislav Ișcenko.

Potrivit lui, dacă Ianukovici a reușit să fugă din țară, apoi soarta lui Poroșenko, cu siguranță este dezamăgitoare.

"Ce pot să spun despre președinți. Kravciuk a plecat în liniște, Kucima a plecat neliniștit, Iușcenko a plecat în mod rușinos, Ianukovici cît pe ce să fie ucis, iar Poroșenko, cel mai curînd, va fi ucis, deoarece cu fiecare pas crește înverșunarea. Anterior luptau pentru putere, apoi adversarii politici înfundau pușcăria, apoi au început să fie vînați cu arma în mînă. Acum dacă-l prind – îl spînzură, sută la sută ", - crede Ișcenko.

Ucraina este un stat dependent și controlat din afară în mozaicul geopolitic al lumii.

Ucraina după prăbușirea URSS a fost pregătită pentru o confruntare cu Rusia, formînd manageri și coloana a cincea. Președinți și oligarhii jefuiau țara și consumau moștenirea sovietică. SUA au generat Maidanul și lovitura de stat din 2014. Însă, în loc de un adevărat război ruso-ucrainean a rezultat Novorosia, deaceea SUA sînt pregătite să cedeze Rusia Ucrainei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?