X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Deputat ucrainean: Rusia va ocupa o serie de țări de la Georgia la Germania

27 mai. 2015,, 15:50   Externe
5385 17

Deputat ucrainean: Rusia va ocupa o serie de țări de la Georgia la Germania
Фото: estverum.com

Liderul Partidului Radical, Oleg Lyashko a declarat că Statul Major General rus are pregătite planuri de ocupare a unei serii de țări din Georgia pînă în Germania. El a spus acest lucru la postul TV 112 Ucraina.

"Putin oate fi oprit doar cu forța, inclusiv - forța noastră, iar pentru ca noi să fim puternici, lumea trebuie să ne ajute azi. Dacă nu-l oprim pe Putin în Ucraina, el va merge în Polonia, Germania, Georgia, Republica Moldova, Statele Baltice – acestea sînt primele direcții ale loviturii. Sînt convins că Statul Major General rus demult a pregătit planurile de ocupare a acestor țări. Sînt sigur la 200%. Trebuie să fii orb ca să nu înțelgi asta", - a declarat politicianul.

Lyashko este sigur că Putin continuă politica lui Hitler.

"Astăzi ei sincer declară că este o continuare a "politicii hitleriste", ei vorbesc deschis despre planurile lor, că nu au nevoie de viză, ei vor merge cu tancuri, nu cu vize, și, prin urmare, toată lumea trebuie să înțeleagă că are de a face cu un Hitler al secolului 21, Putin, care face absolut tot ceea ce a făcut Hitler în secolul trecut. Astăzi, problema nu este de a negocia cu noul Hitler-Putin, ci de a face totul pentru a-l opri "- a rezumat Lyashko.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?