Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Bride participă la un forum internațional în domeniul securității

5 mai. 2015,, 10:45   Politică
2690 0
Бриде участвует в международном форуме по безопасности
Foto: noi.md
Viceprim-ministrul, ministrul Economiei, Stephane Bride, participă în perioada 5-6 mai la forumul internațional privind rolul liderilor politici în procesul de asigurare a securității statului, care se desfăşoară în orașul Garmisch-Partenkirchen, Germania, informează NOI.md.

Potrivit Serviciului de presă al Ministerului Economiei, agenda evenimentului, la care vor participa înalți demnitari din mai multe state, include discuții asupra practicilor internaționale privind implementarea programelor de asigurare a securității statului pe diferite segmente, inclusiv economică, militară, cibernetică, energetică etc. Drept model va fi analizată experiența statelor balcanice (din fosta Iugoslavie) la capitolul respectiv.

Conferințe de acest gen, cu participarea înalților demnitari din diferite state, sînt organizate pentru a face un schimb de opinii și experiențe în domeniul asigurării securității, stabilirii unor relații de cooperare dintre diferite structuri interstatale în prevenirea pericolelor la adresa securității naționale, regionale și internaționale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?