X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Negruţa afirmă că unele surse mass-media încearcă să-l intimideze

26 mar. 2015,, 16:15   Societate
3938 1
Экс-министр Негруцэ: меня пытаются запугать и шантажировать
Foto: obzormd.com
Fostul ministru al Finanţelor Veaceslav Negruţa consideră că cineva vrea să-l intimideze şi să-l facă să tacă despre situaţia din sectorul bancar prin intermediul unor surse mass-media. Opinia a fost exprimată de Negruța de pe blogul său.

Potrivit agenţiei "Infotag", fostul ministru consideră concertate acţiunile agenţiilor Unimedia, Tribuna şi Moldpres, susținînd că în spatele acestor acţiuni stau persoane direct legate de Banca de Economii (ВЕМ).

"Nu este prima încercare de a mă intimida şi şantaja. Anterior, împotriva persoanei mele au încercat să însceneze implicarea într-un "accident rutier" şi cu un dosar instrumentat la comandă politică pentru un presupus abuz de serviciu", a relatat fostul ministru.

El este convins că acţiunile date s-au întreprins pentru a obţine devotamentul său în cazul BEM.

„Observ o reluare a scenariului regizat din umbră. Iar încercările de "plasare" a "opiniilor experţilor" inexistenţi, folosirii irelevante a numelui meu în briefinguri, altele nu sînt altceva decît încercări de intimidare şi încercări disperate de a reduce la tăcere un punct de vedere al unui simplu cetăţean", consideră fostul ministru.

Negruţa face trimitere la informaţia răspîndită cu comentariul antreprenorului IlanȘor, în care ultimul afirmă că Negruţa ştia despre problemele băncii, iar justificările lui nu sînt altceva decîto încercare de a evita răspunderea. Fostul ministru mai indică faptul că unele surse media au marca informaţia cu inscripţia "P", sensul căreia nu este clar, admiţînd posibilitatea că materialul este unul la comandă, pentru care s-au plătit bani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?