X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Marinuța: Și eu, și Șalaru am fost vînduți pe bani grei

7 iul. 2014,, 11:21   Politică
9694 8
Foto: noi.md
Fostul ministru al apărării Vitalie Marinuța susține că a fost nevoit să renunțe la funcția de ministru în condițiile presiunilor exercitate de conducerea Partidului Liberal Reformator. Mai mult, Marinuța afirmă că atît demisia sa, cît și cea a fostului ministru al Mediului Gheorghe Șalaru, ar fi fost regizată la comanda unui reprezentant al altui partid politic.

„Plecarea mea din funcție a fost onorabilă, ca să nu fiu trimis din funcție, prin sustragerea nestatutară a susținerii politice, așa cum s-a procedat cu domnul ministru Gheorghe Șalaru. Dar la comanda «șefului», sustragerea susținerii politice a membrilor fondatori ai PLR este obligațiunea actuală a conducerii partidului. Cu toate că am fost membri fondatori și eu și domnul Șalaru, la ordinul cuiva din alt partid, în detrimentul viitorului PLR, am fost vînduți pe bani grei și noi, și ministerele pe care le-am condus”, a precizat Marinuța pe o rețea de socializare.

În context, Marinuța a acuzat indirect conducerea Partidului Liberal Reformator de trădare și complot împotriva membrilor acestui partid.

„Cineva face bani foarte grei, iar membrii simpli ai PLR sînt doar miorițe. Păcat. Am început ceva măreț, dar avem șanse să terminăm ca ceva mizerabil, foarte mizerabil. Cu regret Hadârcă, Bodrug și Guțu joacă un alt joc decît al celor 20.000 de mii de membri ai PLR. Banul pentru ei este mai presus decît demnitatea și promisiunile”, a explicat Marinuța.

Amintim că Marinuța a demisionat din funcția de ministru al apărării la finele lunii februarie, în urma unor divergențe de opinii cu șeful statului, pe marginea reformării sistemului național de securitate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?