Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

NTV a pus pe post un film despre LEGĂTURILE SECRETE și FAVORIȚII lui Timoșenko (VIDEO)

21 apr. 2014,, 01:37   Externe
17945 8
Foto: elise.com.ua
Între timp, Statele Unite au anunțat disponibilitatea de a ajuta Ucraina să caute și să întoarcă din străinătate fondurile furate de către ex-prim-miniștrii Iulia Timoșenko și Pavlo Lazarenko.

NTV a pus pe post un film despre candidatul la președinția Ucrainei.

Personajul principal, colonelul Petr Nedzelski din serviciile secrete ucrainene, în virtutea obligațiunilor de serviciu a adunat materiale ce o compromit pe Timoșenko, transmite Siapress.ru.

Nedzelski a recunoscut că a decis să vorbească despre relațiile intime ale "prințesei portocalii", deoarece "e amuzant că această curtezană este acum cel mai influent politician din Ucraina !", - a spus el.

Potrivit colonelului ucrainean, totul a început în anii '90 , cînd Nedzelski a început să investigheze originea averii Iuliei Timoșenko, care deja atunci era un magnat. Anume atunci el a descoperit că ea petrece nopțile în hotelurile din Germania și Cehia cu prim-ministrul țării la acea dată, Pavlo Lazarenko. Ulterior, Lazarenko a fost condamnat în SUA pentru corupție și spălare de bani, iar Timoșenko a scăpat basma curată și a devenit unul din greii politicii ucrainene.

Printre favoriți, de asemenea, au fost numiți Alexandr Zincenko, Alexandr Turcinov, Alexandr Eliașkevici.

Între timp, administrația americană a anunțat disponibilitatea de a ajuta Ucraina să caute și să întoarcă din străinătate fondurile furate de către ex-prim-miniștrii Iulia Timoșenko și Pavlo Lazarenko. Vorbim despre o sumă de peste 500 milioane dolari.

" În acest scop, în Ucraina vor sosi experții FBI, ai ministerului de finanțe și justiție. Ei vor lupta împotriva corupției în țară. Sarcina lor va fi de a consulta Guvernul Ucrainei pentru efectuarea de investigații și de colectare a probelor necesare pentru a readuce bunurile furate în Ucraina.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?