X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Informații despre calitatea serviciilor de comunicații electronice, pe site-ul ANRCETI

4 ian. 2014,, 11:30   Economie
10598 0
Foto: tverigrad.ru
Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) a postat pe site-ul său oficial www.anrceti.md o nouă pagină electronică – Calitatea serviciilor publice de comunicaţii electronice, prin intermediul căreia consumatorii pot afla date despre nivelul de calitate al serviciilor, prezentate ANRCETI de către furnizorii de pe această piaţă. Pagina electronică conţine informaţii despre parametrii de calitate măsuraţi de către furnizori în trimestrul III al anului 2013, relatează NOI.md.

Prin lansarea acestei pagini electronice ANRCETI urmăreşte scopul de a asigura transparenţa parametrilor de calitate a serviciilor publice de comunicaţii electronice, oferind astfel consumatorilor acces la informaţii comparabile despre calitatea serviciilor prestate de diferiţi furnizori. Dispunînd de asemenea informaţii, consumatorul va putea evalua furnizorul său din punctul de vedere al nivelului de calitate a serviciilor prestate de acesta, fapt ce va contribui la sporirea capacităţii consumatorului de a-şi apăra mai bine drepturile şi interesele legitime. Parametrii de calitate a serviciilor menţionate mai sus se referă, în principal, la termenele de conectare la reţea şi de începere a furnizării serviciului respectiv, exprimate în zile calendaristice; termenele de remediere a deranjamentelor tehnice în reţea, exprimate în ore; termenele de soluţionare a reclamaţiilor utilizatorilor finali, exprimate în zile calendaristice etc.

Datele despre nivelul de calitate a serviciilor publice de comunicaţii electronice în trimestrul IV al anului 2013 vor fi publicate pe pagina web a ANRCETI în februarie 2014.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?