Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4011

Ce spun membrii PCRM despre planurile partidului pe 3 noiembrie

31 oct. 2013,, 15:24   Politică
5573 7
Foto: puls.md
Membrii Partidului Comuniștilor au făcut astăzi un apel către cetăţeni să boicoteze acţiunea pro-europeană din 3 noiembrie planificată de coaliția de la guvernămînt. Potrivit PCRM, manifestaţia este o înscenare teatrală ruşinoasă și lipsită de curaj a regimului actual de guvernare.

Deși cheamă la boicot față de manifestația coaliției, deocamdată, nu se cunoaște dacă și PCRM va organiza pe 3 noiembrie propriul miting. Pe una din postările sale pe o rețea de socializare,deputatul PCRM Mark Tkaciuk a spus: "Solicit un cuvînt în cadrul acțiunii din 3 noiembrie. Tovarăși, prieteni, colegi, domnilor, haideți pe 3 noiembrie în PMAN! Noi avem ce spune! „Cu zîmbetul pe față” ne vom lua rămas bun de la Guvernul Leancă! Așa cum spunea Karl Marx: „Omenirea, cu zîmbete, își ia rămas bun de la trecut".

În același timp, contactat de NOI.md, deputatul Artur Reșetnicov a ezitat să spună dacă PCRM va mărșălui pe 3 noiembrie, însă a punctat: „Unica ce vă pot spune este că noi urmărim cu atenție toate acțiunile înfăptuite de guvernare pentru pregătirea așa-zisei adunări pe 3 noiembrie. Vedem că se încearcă cu forța de a convinge unii funcționari de a veni în centrul Chișinăului” .

Întrebat care este poziția PCRM față de această manifestație, Artur Reșetnicov a răspuns: ”Este un eșec al actualei guvernări și al proiectului de integrare europeană, or, după patru ani de guvernare să aduci oamenii cu forța, arătînd artificial o susținere, este o înfrîngere totală pe care o va suporta guvernarea”.

Menţionăm că, liderii coaliţiei de guvernare adună populaţia la o masivă acțiune în PMAN.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?