X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

FLASH Vladimir Plahotniuc renunță la activitatea de DEPUTAT și la IMUNITATE (VIDEO)

28 oct. 2013,, 10:28   Politică
6533 5
Foto: noi.md
Prim-vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc, a anunțat acum cîteva minute în cadrul unei conferințe de presă, că renunță la activitatea lui de deputat în cadrul Parlamentului. Deputatul a anunțat că își va continua activitatea în cadrul Partidului Democrat.

”Renunț la mandatul de deputat pentru că nu mai doresc să se considere că eu beneficiez de privilegii, iar cel mai important, de imunitate. Eu nu am de ce și de cine să mă ascund în spatele imunității parlamentare. Chiar dacă nu voi mai deține mandatul de deputat, solicit Consiliului Național de Integritate să-mi verifice dosarul de venit”, a spus prim-vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova.

Totodată, Plahotniuc a spus că din primele zile de la intrare în politică a înțeles o greșeală pe care o fac toate partidele, și anume, că acestea deleagă membri la Guvern și Parlament, iar de activitatea formațiunii nu are cine să se ocupe.

“Este greșeala pe care o fac toate partidele și prin asta se înțelege evoluția negativă. Eu îmi doresc ca PDM să spargă aceste tipare și să ne împărțim atît de bine sarcinile ca să fim un partid dinamic care se construiește și rămîne cu oameni calitativi în Guvern, Parlament și în partid”, a spus Plahotniuc. De asemenea, deputatul a spus: „Eu am venit deja bogat în politică, ca un om cu experiență în business, cu experiență managerială, ca să ajut PDM și dezvoltarea Moldovei. Și vreau ca în RM, fiecare copil de la țară, așa cum am fost eu, un copil din familie simplă, să poată deveni prin muncă, desigur, un om asigurat. Iată de ce am venit în politică”. Fostul deputat a mai spus că ceea ce l-a determinat să intre în PDM a fost potențialul enorm pe care îl are acest partid și calitatea oamenilor.

Anterior, Vlad Plahotniuc a ocupat funcția de prim-vicepreședinte al Parlamentului. După ce membrii PCRM și PLDM au decis să elimine funcția de prim-vicepreședinte, deputatul a anunțat că renunță la ea.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?