Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Trei polițiști au fost agresați în timpul misiunii

16 mar. 2017,, 15:26  
1167 0

Agresați în timp ce își fac datoria. Trei polițiști care se aflau în misiune au fost ieri insultați, loviți și chiar a atacaţi cu arma de foc.

În satul Burlăceni din raionul Cahul, un bărbat a tras dintr-o armă de foc în direcția unui polițist în timpul reținerii.

Agresorul era căutat pentru furt. Potrivit poliţiştilor, arma era deținută legal.

El riscă pînă la opt ani de închisoare. Un alt caz s-a produs în orașul Căușeni, unde un polițist a fost lovit în față de un bărbat care este la evidența medicului psihiatru. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic de Psihiatrie din Capitală.

Agresat fizic, înjurat și cu uniforma de serviciu deteriorată s-a pomenit şi un polițist din raionul Glodeni. Acesta a fost atacat în timp ce interoga un tînăr de 23 de ani.

Agresorul era în stare de ebrietate şi a fost reținut. Tot ieri, în Capitală, tînără din regiunea transnistreană a deteriorat geamul de la ușa unui birou al Inspectoratului de Poliție Buiucani.

Ea era sub influența alcoolului și avea un comportament agresiv. Acum, fata riscă o amendă de pînă la 52 de mii de lei sau pînă la trei ani de închisoare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?