Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4014

Înscenare? PSRM despre socialistul cu pachetul suspect la ambasada SUA

27 feb. 2017,, 10:37   Politică
3739 3

Deputatul Partidului Socialiștilor, Vlad Bătrîncea susține că incidentul care a avut loc acum o zi în fața ambasadei SUA în Moldova, este regretabil și foarte dubios.

Reacția vine după ce, un bărbat care ar fi membru socialist, a lăsat o geantă suspectă în fața sediului Misiunii diplomatice americane.

În acest context, Bătrîncea anunță că va fi cercetată identitatea acelei persoane dar și modul în care a devenit membru PSRM. Asta pentru a înțelege care a fost cauza reală a acelui gest.

“Bănuim că e vorba de o înscenare, de o diversiune orientată spre discreditarea PSRM. Activiștii noștri sînt disciplinați, corecți și nu își permit asemenea comportamente total deplasate ca cel din fața ambasadei. Regretăm că imaginea PSRM a fost într-un fel sau altul asociată cu acel caz și ne pare rău de emoțiile prin a trecut ambasada americană”, susține acesta.

Potrivit surselor Deschide.MD, la ora 12:15, serviciul 902 a înregistrat un apel precum că pe str. A. Mateevici 103, la Ambasada SUA intrarea principală, o persoană necunoscută a lăsat o geantă suspectă. La faţa locului s-au deplasat echipajul BRO, Grupa Operativă a IP Buiucani și serviciul BombTeh.

La scurt timp, un echipaj de poliție l-a reţinut pe cetățeanul Colesnic Andrei, născut în 1980, care a lăsat geanta la intrare la Ambasadă.

Bărbatul le-a comunicat polițiștilor că a dorit să verifice cum reacţionează paza ambasadei. În geantă avea un notebook.

Totodată, poliția a găsit la el un carnet de partid pe numele lui, care demonstrează că aceste este membru PSRM.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?