Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Un cunoscut antrenor francez ar putea prelua Bayern Munchen

20 feb. 16:45   Sport
1415 0

Fără echipă de cînd a părăsit Real Madrid în 2021, Zinedine Zidane ar putea reveni la Bayern Munchen în următoarele luni. Conducerea clubului german ar încerca să-l convingă pe antrenorul francez să preia locul lui Thomas Tuchel în vară.

În afară de presupusa revenire a lui Hans-Dieter Flick şi de opţiunea lui Xabi Alonso, care nu va pleca de la Leverkusen în acest sezon, Bayern Munchen l-ar face pe Zidane unul dintre principalii candidaţi pentru a antrena echipa. O altă variantă ar fi Ole Gunnar Solskjaer.

Zinedine Zidane, despre care se zvoneşte în mod regulat că ar fi în vizorul mai multor cluburi de top din Europa, nu se grăbeşte înainte de a accepta o nouă provocare, notează Noi.md cu referire la news.ro.

Plecat de la Real Madrid în 2021, francezul se pare că a fost deja abordat fără succes de Manchester United, Juventus, Paris Saint-Germain şi Algeria pentru a reveni.

La Bayern Munchen, campioana mondială din 1998, Zidane ar avea o echipă de calitate, capabilă să lupte pentru fiecare titlu în fiecare an.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?