X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Jurgen Klopp, despre cel care ar putea prelua Liverpool

19 feb. 18:30   Sport
1505 0

Jurgen Klopp, tehnicianul echipei Liverpool, a afirmat că Xabi Alonso, de la Bayer Leverkusen, este un antrenor remarcabil din noua generaţie de manageri de fotbal. Numele lui Alonso a fost vehiculat pentru postul, pe care Klopp (56 de ani) a anunţat că-l va părăsi la finalul sezonului.

Echipa lui Alonso se află pe primul loc în Bundesliga germană, cu cinci puncte mai mult ca Bayern Munchen, care a cîştigat ultimele 11 titluri.

Alonso a petrecut cinci sezoane la Liverpool, din 2004 pînă în 2009, şi a cîştigat Liga Campionilor, Cupa Angliei, Supercupa şi Community Shield în perioada petrecută pe Merseyside, înainte de a avea perioade de succes la Real Madrid şi Bayern, notează Noi.md cu referire la stirileprotv.ro.

„Următoarea generaţie este deja aici şi aş spune că Xabi se remarcă în acest domeniu.Este un fost jucător de talie mondială. Fotbalul pe care îl practică, echipele pe care le formează, transferurile pe care le-a făcut - totul este un succes și el este absolut excepţional", a spus Klopp.

Jurgen Klopp a anunţat în ianuarie că se va retrage de la Liverpool în vară, după nouă ani, spunînd că "nu mai are energie".

0
1
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?