Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Romanov este un adversar foarte serios pentru Volkov. Opinie

7 mar. 2023,, 13:00   Sport
2448 0

Alexandr Romanov, luptător moldovean în categoria grea, supranumit și King Kong, care participă la turneele UFC de arte marțiale mixte, este un adversar foarte serios și periculos pentru cunoscutul luptător rus de categoria grea, Alexandr Volkov, cu care va lupta pe 11 martie la turneul UFC Fight Night 221.

Această opinie a fost exprimată de luptătorul UFC, Antonina Șevcenko, împărtășind într-un interviu exclusiv pentru MMA.Metaratings.ru așteptările de la lupta viitoare între acești grei.

"Romanov este foarte periculos pentru Volkov. I-ați văzut lupta? Dacă Romanov apucă, el nu mai dă drumul. Nu se oprește, merge înainte, se antrenează ca un nebun și furios. Sigur că e periculos. Sînt sigur că acum se pregătește ca un nebun, înțelegînd ce perspective îi va deschide victoria asupra lui Volkov. Lui Volkov îi este întotdeauna greu împotriva luptătorilor. El este înalt, slab. Este nevoit să păstreze distanța. În această luptă, va fi la fel.

Romanov nu poate fi numit favorit. Cum poți fi favorit într-o luptă cu Volkov? Romanov este un adversar puternic care poate cîștiga, dar nu poate fi numit favorit", a spus Șevcenko.

Trebuie remarcat faptul că mai devreme, cu sprijinul grupului de companii KRONOS și al DAAC-Hermes, a fost realizat un film documentar "Alexandr Romanov: Drumul spre victorie", autorul căruia este producătorul și scenaristul, jurnalistul Alexandru Stahurschi.


Prin intermediul discuțiilor cu Alexandr, antrenamentelor, interviurilor cu antrenorii și membrii familiei sale, în film se povestește cum un simplu băiat din Comrat merge spre titlul de campion în cea mai prestigioasă organizație MMA din lume. Videoclipul poate fi vizualizat la următorul LINK.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?