X 
Eurovision stiri: 512
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Roberto Bordin despre prima adversară

20 iun. 2023,, 22:45   Sport
2428 0

Antrenorul princippal al FC «Sheriff», Roberto Bordin, a comentat rezultatele tragerii la sorți a primei etape de calificări pentru Liga Campionilor:

- Va fi un duel complicat, pentru că Liga din România are valoare. Oricum, vom depune efortul necesar, pentru a fi gata să ne folosim șansele.

- "Farul" este cea mai puternică adversară, care ne putea pica?

- Una dintre cele mai tari, dar șansele sînt 50/50 cu orice adversară.

FCV «Farul» (România) este prima adversară a FC «Sheriff» din noul sezon al cupelor europene. Acest lucru s-a tranșat după tragerea la sorți a primei etape de calificări pentru Liga Campionilor, care a avut loc la Nyon.

Discipolii lui Roberto Bordin vor disputa primul meci în deplasare pe 11-12 iulie, iar returul este programat pentru 18-19 iulie. Datele exacte, ora și locul de desfășurare vor fi anunțate mai tîrziu.

Pentru a se califica în faza grupelor Ligii Campionilor, Sheriff trebuie să parcurgă patru tururi de calificare (cîte două meciuri). Un total de 48 de echipe vor concura cu formația din Tiraspol pentru șase locuri în faza grupelor.


La turneul principal al UEFA Champions League vor participa 32 de cluburi. Numele a 26 dintre ele sînt deja cunoscute - acestea sînt calificate direct în grupele Ligii Campionilor. Printre acestea se numără Real Madrid, Inter Milano, Șahtar din Ucraina, Crvena Zvezda din Serbia, precum și Manchester United și Real Sociedad - echipe cu care Sheriff a jucat anul trecut în Europa League. Ambele echipe au avut sezoane excelente în campionatele din care fac parte.

"Sheriff a ajuns o singură dată pînă acum în faza grupelor Ligii Campionilor - în memorabilul sezon 2021/2022. A jucat în Grupa D și a prezentat un rezultat foarte bun pentru un debutant - locul trei cu 7 puncte. Echipa din Tiraspol a învins formația Șahtar acasă și Real Madrid în deplasare.

1
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?