Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4021

Returul dintre Bayern și Manchester City s-a încheiat

20 apr. 2023,, 09:52   Sport
2413 0

Meciul retur dintre Bayern și Manchester City din sferturile de finală ale Ligii Campionilor s-a încheiat. Clément Turpin a fluierat finalul partidei, semnalînd o remiză 1-1. Grație victoriei din prima manșă de pe teren propriu, « orășenii” s-au calificat în semifinale.

În prima repriză nu s-a marcat niciun gol. Oaspeții au ratat cea mai bună ocazie de a deschide scorul înainte de pauză. În minutul 36, Thurpen a acordat un penalty pentru hand din partea fundașului Yupamekano de la Bayern Munchen, potrivit championat.

Atacantul lui Manchester City, Erling Holland, a încercat să execute, dar a trimis mingea peste poartă. Înainte de asta, a avut loc un alt episod interesant în care au fost implicați aceiași jucători. Yupamekano l-a faultat pe Holland, întrerupînd o situație de unu la unu, iar Thurpen i-a arătat cartonașul roșu apărătorului echipei gazdă. Cartonașul roșu a fost imediat anulat în urma unei sugestii video care arăta că atacantul norvegian era în offside.

În minutul 57 al meciului, atacantul norvegian al lui Manchester City, Erling Holand, a deschis scorul. După ce a jucat în careu cu Kevin De Bruyne, în urma unei centrări lungi de la John Stones, norvegianul l-a învins pe Yupamekano, care a alunecat și a căzut, și a trimis un șut puternic pe lîngă Jan Sommer.

Bayern a reușit să egaleze spre finalul reprizei secunde. În minutul 83, Josua Kimmich a valorificat lovitura de pedeapsă, stabilind scorul de 1-1.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?