Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4014

Peste 250 de sportivi vor participa la turneul de gimnastică artistică din capitală

29 apr. 2018,, 14:01   Sport
3878 0

Graţie, eleganţă şi rafinament la turneul internaţional de gimnastică artistică, care are loc în acest weekend în Capitală.

Peste 250 de sportivi din Moldova, Romînia, Ucraina și Israel au venit cu programe artistice impresionante. Gimnastele, cu vîrste cuprinse între opt şi 17 ani, şi-au etalat talentul în faţa juriului. Pînă la ieşirea pe covor sala era arhiplină. Părinții își susțineau copiii, care făceau ultimele repetiţii cu antrenorii și se fardau.

" Deja al treilea an consecutiv venim la acest turneu. sîntem foarte bucuroși să participăm. Toţi sînt medaliaţi, e foarte plăcut. Aceste fete sînt cele mai mici.

- Ce vîrste au?

- Şapte, şapte şi jumătate, opt şi nouă ani", a spus antrenorul din Israel, Alexandr Sitneakovk.Participantele sînt punctate pentru execuţia tehnică a elementelor, lucrul cu aparatul, riscurile exerciţiului efectuat, dar şi pentru artistism.Participanta din țara noastră, Nicoleta Marian, are 12 ani şi practică gimnastica artistică de la vîrsta de şase ani. Aşa că, spune ea, etapele concursului nu o sperie.Turneul internațional de gimnastică artistică "Spring cup" se desfășoară în ţara noastră pentru a 4-a oară. Evenimentul are loc la școala rezervei olimpice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?