X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Nadal: ”Nu vreau să joc la Roland Garros fără să pot da tot ce am mai bun”

13 mai. 16:40   Sport
1418 0

Prezența lui Rafa Nadal la Roland Garros stă în continuare sub semnul întrebării, mai ales în urma prestației extrem de "șterse" de la Roma în fața lui Hubert Hurkacz. Totuși, "Matadorul" a revenit recent cu noi declarații legate de Grand Slam-ul din Paris și a mărturisit că este dispus să joace dacă poate da tot ce are mai bun, chiar dacă nu se va putea ridica la nivelul adversarilor săi.

În cel mai recent meci, Rafa a fost învins categoric de către Hubert Hurkacz la Roma, o înfrîngere ce i-a dat de gîndit serios lui Rafa. La cîteva zile după eliminarea de la Foro Italico, Nadal a acordat un nou interviu pentru France TV Sport, în care a abordat mai multe subiecte.

Tenismenul de 38 de ani a vorbit în primul rînd despre sezonul de zgură de pînă acum, unde a avut ocazia să participe la trei competiții.


"Nu vreau să joc la Roland Garros fără să pot da tot ce am mai bun, cum s-a întîmplat la Barcelona și Madrid. Este un turneu atît de special din cariera mea și are o valoare sentimentală atît de mare pentru mine, încît aș prefera să păstrez o altă amintire.

Roland Garros este al doilea turneu de Grand Slam al sezonului, care se va desfășura pe terenurile de zgură din Paris în perioada 20 mai - 9 iunie.

La începutul sezonului, Nadal a ajuns în sferturile de finală ale turneului de la Brisbane, Australia, după o pauză din cauza unei traume, a cîștigat un singur meci la competiția de la Barcelona și trei întîlniri la Masters de la Madrid.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?