X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Nu toți francezii sînt atît de entuziasmați de organizarea Jocurilor Olimpice din 2024 la Paris

27 mar. 04:00   Sport
1504 0

Doar 37% dintre francezi declară că aşteaptă "cu multă nerăbdare" Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie-11 august), conform unui sondaj publicat luni.


În caz contrar, 57% dintre cei intervievaţi aşteaptă cu "puţină" nerăbdare sau "deloc" marea competiţie polisportivă ce va fi organizată în capitala Franţei pentru prima oară după un secol, transmite agerpres

Interesul este încă şi mai puţin pronunţat pentru Jocurile Paralimpice, care suscită interesul a doar 30% din persoanele interogate în cadrul acestui sondaj online realizat de Viavoice în perioada 29 februarie-4 martie.

Chiar şi la respondenţii care se informează în mod constant de sport şi ultimele noutăţi, interesul rămâne unul modest, cu 55% foarte interesaţi de Jocurile Olimpice, iar 45% pentru Jocurile Paralimpice.

Jocurile Olimpice vor aduce restricţii de circulaţie în Paris şi la periferii, care generează îndoieli şi nemulţumiri privind organizarea evenimentului.

De asemenea, numeroase sindicate şi responsabili politici ameninţă cu greve în mai multe sectoare. La acestea se adaugă cei circa 16 milioane de turişti aşteptaţi la Paris pe durata Jocurilor, ridicând temeri privind supraaglomerarea capitalei Franţei.

0
0
1
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?