X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4015

Moldova va găzdui și în această vară o nouă ediție Euro Beach Soccer League, Divizia B

5 mai. 2022,, 22:30   Sport
2965 0

Naționala Moldovei de fotbal pe plajă va efectua în perioada 3-10 mai un cantonament de pregătire în orașul Antalya, Turcia, având programate două meciuri de verificare, cu naționala Turciei, pe 7 și 8 mai, informează Noi.md cu referire la moldfootball.com.

Pentru acest stagiu antrenorul Ruslan Pernai a convocat 12 jucători: Nicolae Garanovschi, Ruslan Istrati, Grigore Cojocari, Andrei Negara, Constantin Gurjui, Nicolae Ignat, Alexandru Eremia (toți, Nistru Chișinău), Igor Praporșcic, Anatolie Lepodatu (ambii, Sportul Studențesc ULIM), Artiom Turta (FC Dubăsari), Emmanuil Gherganov (fără club), Dumitru Graur (Steaua-Dental).

Anterior, Naționala de fotbal pe plajă a Moldovei a susținut, în luna martie, un cantonament de pregătire în Turcia, și a jucat 2 meciuri amicale cu Naționala din Belarus, care evoluează în Divizia A (1:4 și 2:3).

Acest cantonament constituie o etapă de pregătire a Naționalei noastre pentru o nouă ediție a Campionatului European - Euro Beach Soccer League, Divizia B. Organizarea acestei competiții majore internaționale la fotbal pe plajă a fost încredințată, pentru al doilea an consecutiv, Federației Moldovenești de Fotbal. Meciurile din cadrul turneului vor fi găzduite de arena de fotbal pe plajă din Chișinău în perioada 27-31 iulie. La competiție vor participa 16 echipe, iar cele mai bune 4 Naționale se vor califica în Divizia A.

Vă reamintim că anul trecut, pentru prima dată în istorie, Moldova a devenit campioana calificărilor europene la fotbal pe plajă, Divizia B. În meciul final, disputat la Chișinău, Naționala noastră a învins Estonia cu 4:1.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?