X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Va evolua sau nu Messi la următorul meci jucat de PSG în Cupa Franţei?

6 ian. 2023,, 07:50   Sport
2254 0

Lionel Messi va fi odihnit pentru meciul din Cupa Franţei al echipei Paris St Germain, pe terenul divizionarei a treia Chateauroux, deoarece atacantul argentinian are nevoie de mai mult timp pentru a se recupera după campania de la Cupa Mondială, a declarat joi antrenorul Christophe Galtier.

Messi, care a ridicat Cupa Mondială pe 18 decembrie pe stadionul Lusail din Qatar, a participat la antrenamentele din ultimele două zile, dar Galtier a spus că are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit să joace în competiţie, transmite Noi.md cu referire la mediafax.ro.

"A avut o Cupă Mondială fantastică. Avea angajamente, se întorcea în ţara sa pentru festivităţi şi am vrut să se recupereze acasă, alături de familia sa", a declarat Galtier înaintea deplasării de vineri la Chateauroux.

"El nu va juca mîine. După ce am discutat cu el, vrem ca el să fie pregătit pentru următorul meci (împotriva lui Angers în Ligue 1)".

Liderul Ligue 1, PSG, care a suferit prima înfrîngere competiţională din acest sezon duminica trecută cu 3-1 pe terenul ocupantei locului doi, RC Lens, va fi lipsită de trio-ul său ofensiv.


Atacantul francez Kylian Mbappe, care a fost de partea învinşilor în finala Cupei Mondiale, a primit o pauză şi a călătorit la New York cu prietenul şi coechipierul Achraf Hakimi, în timp ce Neymar a lipsit de la antrenamentul de joi.

"Ştiam că vor fi absenţe după Cupa Mondială. În ceea ce priveşte absenţa lui Neymar de la antrenament, aceasta fusese programată după ce toţi jucătorii au fost evaluaţi la revenirea de la Cupa Mondială", a declarat Galtier.

Cu toate acestea, Galtier a insistat că va alinia o "echipă foarte competitivă", portarul costarican Keylor Navas urmînd să fie titularizat în locul lui Gianluigi Donnarumma, PSG încercînd să lase în urmă înfrîngerea de la RC Lens.

"A existat dezamăgire, frustrare şi uneori furie, dar vrem să ne revenim cu un meci important, deoarece Cupa este unul dintre obiectivele importante ale clubului", a declarat Galtier, care a cîştigat Cupa de două ori ca antrenor secund la Sochaux şi Olympique Lyonnais.

PSG va fi, de asemenea, fără mijlocaşul Marco Verratti, care este suspendat.

1
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?