X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Mbappe, după victoria cu Real Sociedad: "Am înscris în momente importante"

15 feb. 17:15   Sport
1824 0

Kylian Mbappe le-a transmis un mesaj colegilor de la PSG, după victoria cu Real Sociedad. La finalul partidei de pe Parc des Princes, el a recunoscut că echipa sa a întîmpinat anumite dificultăți. Totuși, starul francez s-a arătat mulțumit de faptul că PSG nu a primit gol în acest meci.

Mbappe a evidențiat că avantajul de două goluri nu este unul atît de mare în acest moment, dar le-a promis suporterilor că echipa va face tot ceea ce este necesar pentru calificarea în sferturile Champions League.

Am avut dificultăți să ieșim din pressing în prima repriză. Puteam să avem mai multă personalitate și să ne descurcăm puțin mai bine. Dar sîntem mulțumiți de acest prim pas. Faptul că nu am primit gol este important. Am reușit să înscriem în momente importante.

Ne vom pregăti de meci și vom face ce este necesar în retur. Avem un avantaj important, dar mai este mult de lucru.”, a declarat Kylian Mbappe, notează Noi.md cu referire la digisport.ro.

În urma reușitei sale din acest meci cu Real Sociedad, Mbappe a devenit primul jucător care înscrie cel puțin un gol în 10 meciuri consecutive pe teren propriu în UEFA Champions League.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?